[Afisz teatralny. Incipit] "Kosz mimozy" w czterech aktach Epopea zmagan mlodziezy polskiej z okupantem. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu Zespołu amatorskiego przy Powiatowej Radzie Związków Zawodowych w Elblągu w 1947 r. Dochód przeznaczony na pomoc ofiarom powodzi.