Exl ali tomak / Tezcan Bahar. - Bahar, Tezcan (1976- ). (2010)
Na tle fragmentu tekstu profil twarzy i napis: Exl ali tomak. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data oraz pieczątka z incjałami autora.