Gdańsk Fasada odbudowanego Domu Rzemiosła / fot. W. Wojtkiewicz. - Wojtkiewicz, Włodzimierz (Foto-Wydawnictwo Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego, 1957)
Przedstawia portal kamienicy przy ul. Piwnej 1, po wojnie Dom Rzemiosła.