Ogłoszenie w myśl rozporządzenia Ministra Oświaty [...] - Józecki, Piotr (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku szkolnym.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła