Georgius Fridericus Cosack Pastor ad Aedam D. Mariae Natus Anno 1707 d. 24 Januar. / Matth. Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1766)
Przedstawia portret stojący w ujęciu 3/4 na tle biblioteki pastora Georg Cosack.