Georgius Fridericus Cosack Pastor ad Aedam D. Mariae Natus Anno 1707 d. 24 Januar. - Deisch, Matthaeus (1724-1789).; Wessel, Jacob (1710-1780). (Gdańsk, 1766)
Przedstawia portret stojący w ujęciu 3/4 na tle biblioteki pastora Georg Cosack.
U dołu kompozycji tytuł: Georgius Fridericus Cosack Pastor ad Aedam D. Mariae Natus Anno 1707 d. 24 Januar.
U dołu w rogach kompozycji sygnatury autora wzoru i autora, miejsce i data powstania: Jac. Wessel pinx 1766, Matth. Deisch fecit Ged. 1766.
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w