Andrzej Bursa : Wieczór autorski - Lewczuk, Sławomir (1938-2020). (Kraków : [wydawca nieznany], 1976)
Afisz informujący o wieczorze, który miał miejsce w Krakowie w listopadzie 1977 r.
Keywords: Poezja polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Kraków (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne