[Rozbudowa budynku biblioteki PAN]. (Gdańsk, 1973)
Przedstawia rozbudowę budynku Biblioteki Gdańskiej Polskiej Akademii Nauk przy ul. Wałowej 15, październik 1973 rok.
Tytuł na podstawie przedstawienia.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- budynki -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk