Dwa grudnie - Skowronek, Justyna; Sokołowska, Małgorzata (1955- ).; Cenckiewicz, Sławomir (1971- ).; Gosk, Aleksander (dziennikarz).; Oficyna Wydawnicza Verbi Causa (Gdynia : Oficyna Verbi Causa Małgorzata Sokołowska, 2009)
Dwa Grudnie to dwie, 40-minutowe prezentacje multimedialne, zawierające łącznie blisko 1000 zdjęć archiwalnych i dokumentów.
Grudzień 1970 ; Stan wojenny 1981-1983.
Tyt. wg pojemnika.
Czyta Aleksander Gosk.
DVD-Video.
Keywords: Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe).; Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe) -- źródła; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny).; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- źródła