Długi Targ 44 : płycina z płaskorzeźbą na przedprożu domu Nr 45/47 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1991)
Przedstawia płaskorzeźby na przedprożu domu nr 45/47 przy Długim Targu, 1991 rok.