Długi Targ 44 : płycina z płaskorzeźbą na przedprożu domu Nr 45/47 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1991)
Przedstawia płaskorzeźby na przedprożu domu nr 45/47 przy Długim Targu, 1991 rok.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie