Gdańsk Marmurowy kominek z XVII w. w Ratuszu Staromiejskim - Korpal, Jan (1916-1977).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze Ruch, 1965)
Przedstawia Kominek w Ratuszu Staromiejskim, ok. 1965 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd. i fotografa.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe