[Afisz. Incipit:] Zawody o Mistrzostwo I-Ligi na Żużlu Zgrzeblarki Zielona Góra Wybrzeże Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o zawodach 13.09.1966 r. na stadionie G.K.S. "Wybrzeże" w Gdańsku ul. Elbląska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sport żużlowy; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy