Przeładunek 150 mln ton węgla w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia władze państwowe w tym Tadeusza Fiszbacha oraz górników na tle hałdy węgla w porcie w Gdyni, 26 kwietnia 1978 roku.