[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Na skutek zarzadzenia Kuratorium ... Inspektor Szkolny w Slawnie uruchomil na terenie powiatu Slawno nizej wymienione szkoly i kursy ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o otwarciu szkół w Sławnie.