Centralna akademia z okazji Dnia Kolejarza w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia uroczystą akademię z okazji Dnia Kolejarza. Obecni m. in. Piotr Jaroszewicz, Tadeusz Bejm, Stefan Olszowski, 1970 rok.