Król Belgii Baldwin na lotnisku w Rębiechowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia króla Belgii Baldwina I na lotnisku w Gdańsku-Rębiechowie, 13 października 1977 rok.