[Afisz. Incipit] Zarządzenie o przymusowym szczepieniu przeciwko ospie prawdziwej w pow. malborskim / Sankowski Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przymusowym szczepieniu przeciwko ospie we wrześniu 1950 r.