Ex libris Antoni Czantor Brosz / Martin Benka. - Benka, Martin (1888-1971) (1951)
Na tle gór para górali w ludowych strojach, w lewym górnym narożniku tarcza z herbem Słowacj. Napis: Ex libris Antoni Czantor Brosz.