XXI Kongres Techników Polskich / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1987)
Przedstawia uczestników XXI Kongresu Techników Polskich w Domu Technika w Gdańsku. w pierwszym rzędzie sekretarz KC PZPR Marian Orzechowski, 22 kwietnia 1987 rok.