Rozporządzenie Prezydenta Miasta Gdańska z dnia 16 grudnia 1948 roku w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / Prezydent Miasta Gdańska. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z terścią zarządzenia o ograniczeniach w sprzedaży alkoholu.