[Afisz. Incipit] Redakcja "Dziennika Bałtyckiego" oraz Rada KS "Stal" ... organizują ... wyścigi motocyklowe ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wyścigach w Elblągu 29.07.1951 r.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970.; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne