[Ulotka. Incipit] Instrumental- und Vokalkonzert im Kurhaus Brösen am 3. September 1932 ... (Neufahrwasser : [wydawca nieznany], 1932)
Ulotka z programem koncertu chóru męskiego z Gdańska Nowego Portu w Domu Zdrojowym w Brzeźnie.
Keywords: Chóry -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Brzeźno (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.