Ex Libris Zygmunt Skrzydlewski [Stefan Mrożewski]. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1943)
Przedstawia na tle góry, na której wznosi się zamek, dwóch rycerzy na koniach walczących na kopie. U dołu napis: Ex Libris Zygmunt Skrzydlewski.