T. Różewicz - Kartoteka - Barański, Leon Antoni (1943-2019).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1971)
Plakat przedstawienia - korpus ludzki z kolorową płytą (?) w miejsu głowy.
Na dolnej lewej krawędzi nazwiska autorów - E. i L. Barańscy.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- plakaty