Exlibris AB Faca R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Przedstawia leżące, siedzące i stojące postacie. U góry przy krawędzi napis: Exlibris, u dołu w dwóch wierszach na tabliczce napis: AB Faca.