[Afisz teatralny] Fryderyk Schiller - Maria Stuart / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny informujący o premierze 19.12.1975 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jan Banucha.