Gdynia : Nowy Port nad Bałtykiem = Nouveau Port Baltique = New Baltic Harbor = Neuer Ostseehafen / S. Norblin. - Norblin, Stefan (1892-1952) (Wydawnictwo Ministerstwa Komunikacji ; Zakłady Graficzne "Bibljoteka Polska", 1930)
Widok na załadunek statku i robotników portowych.