Ex Libris christian / Christian Blæsbjerg. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). ([wydawca nieznany], 1959)
Przedstawia nargile i dwie fajki oraz otwartą książkę. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.