[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet Zarząd Powiatowy w Słupsku urządza ... Uroczystą Akademię ku czci "Dnia Matki" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii 31.05.1947 r. w sali Teatru Miejskiego.