Ex libris Piotra Kraaka / Stanisław Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([wydawca nieznany], 1955)
Otwarta gazeta z napisem "Ex libris Piotra Kraaka" przed nią kałamarz na dwóch książkach nad nim pióro. Inicjały artysty w strefie kompozycji u dołu przy jednej z książek.