[Afisz. Incipit] Egzamin wstępny do Panstwowego Liceum Technicznego w Elblagu ... (Elblag : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o egzaminie wstępnym do liceum w Elblągu, 14.10.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.