[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza w Sopocie dnia 13 marca 1948 roku ... odbędzie się wieczór towarzyski Bridge ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o wieczorze, który odbył się w Grand Hotelu.