Casparus Manzius Ictus, Serenissimi Electoris Bavariae Consiliarius Et Professor In Ingolstadiana Universitate Ordinarius Aetatis Suae LXIV / IAB. - Boener, Johann Alexander (1647-1720) (1670)
Przedstawia portret w półpostaci Caspar Manz (1606-1677).