Ulica Elbląska [!] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia płn. pierzeję ul. Długie Ogrody w Gdańsku (dawniej ul. Elbląska), widok od Bramy Żuławskiej do kościoła św. Barbary, 1987 r.