[Głowa szlachcica w konfederatce] / [Norblin]. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1774)
Przedstawia popiersie szlachcica o okragłym i pulchnym obliczu, z wąsami i czapką konfederatką na głowie. Popiersie zwrócone w 3/4 w lewo.