[Afisz. Incipit] Już w dniu 1 listopada 1953 r. Zarząd Wojewódzki Z.S. Gwardia w Gdańsku otwiera Młodzieżową Szkołę Sportową Boksu ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o otwarciu szkoły; kierownictwo: Aleksy Antkiewicz.