Dwór Artusa w Gdańsku / W. Lewandowski. - Lewandowski, Wincenty (1909- ). ([nakładem własnym autora], 1972)
Przedstawia fasadę Dworu Artusa w Gdańsku otoczoną wizerunkami kafli z Wielkiego Pieca w Wielkiej Hali Dworu Artusa.