[Ekslibris] Joh. Christophorvs Wagenseilivs Psal. XVI. 6. Fvnes Cecidervnt Mihi in Præclaris. - Wagenseil, Johann Christoph (1633-1705) (1660)
W ramce kartusz herbowy z plecionką, niżej napis: Psal. XVI. 6. Fvnes Cecidervnt Mihi in Præclaris. Joh. Christophorvs Wagenseilivs.