Danzig Kanzelhaus Spendhaus Neugasse Photogr. Atelier Walther Fischer. - Fischer, Walther (Verlag Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia dom galeriowy na ul. Stare Domki (Spendhaussche Neugasse), ok. 1900 r.