Danzig Kanzelhaus Spendhaus Neugasse - Fischer, Walther; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia dom galeriowy na ul. Stare Domki (Spendhaussche Neugasse), ok. 1900 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramów wyd. i aut.
Fot. Gd.