Ex Libris Hassy Makomaskiej / Tadeusz Cieślewski. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) ([wydawca nieznany], 1942)
Na falach stylizowane księgi, harfa z nutami na strunach, w tle niebo z gwiazdami, napis u góry: Ex Libris i u dołu Hassy Makomaskiej.