[Afisz teatralny] August Strindberg - Pelikan = (Pelikanen) / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1977)
Afisz informujący o premierze 7.07.1977 r. Reżyseria: Lech Hellwig-Górzyński, scenografia: Wojciech Majda.