Ślub - W. Gombrowicz : Teatr Dramatyczny / H. Tomaszewski. - Tomaszewski, Henryk (1914-2005) ([wydawca nieznany], 1974)
Plakat przedstawienia w Teatrze Dramatycznym w Warszawie w 1974 r. Na białym tle dwa różowe zygzaki, a w centralnej części plakatu popiersie kobiety.