Die Motten kommen! - Pelzhaus C. Kugelmann ([Gdańsk : s.n, 1931)
Karta pocztowa reklamująca gdańską, przedwojenną firmę kuśnierską, która znajdowała się na Gr. Scharmachergasse 1 (Kołodziejska).
Data na podst. treści. Miejsce wyd. na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Karta zaadresowana do Frau Dir. Dr. Schwarz Danizg-Langfuhr. An der Königschöhe 9.
Keywords: Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe