XI Wojewódzka Konferencja Sprawozdawczo-Wyborcza PZPR / Zbigniew Kosycarz Foto reporter. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia obrady XI Wojewódzkiej Konferencji Sprawozdawczo-Wyborczej PZPR w Gdańsku-Oliwie, 17-18 stycznia 1969 roku.