Exlibris Dr. Hermann Wiese - Kuchenbauer, Otto (1922- ).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([S.l.], 1980)
W ramce, gotycki inicjał litery W. W środku, po lewej stronie mnich z książką w ręku, po prawej stronie napis: Aus der Bücherei von Dr. Herman[n] Wiese in München. U dołu w obrębie kompozycji sygn. aut. litery: OKU, niżej cyfry 74/80. Nad kompozycją napis: Exlibris Dr. Hermann Wiese.
Sygn. aut. oraz data w obrębie kompoz.