[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Rolnicy i Ogrodnicy pow. Elbląskiego! ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o skupie kartofli i kapusty dla wojska przez Spółdzielnię Ogrodniczą w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.