Sopot Wyższa Szkoła Ekonomiczna / fot. J. Korpal. - Korpal, Jan (1916-1977) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Sopocie, obecnie Wydział Ekonomii Uniwersytetu Gdanskiego, ok. 1965 r.