Sopot Wyższa Szkoła Ekonomiczna - Korpal, Jan (1916-1977).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Sopocie, obecnie Wydział Ekonomii Uniwersytetu Gdanskiego, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe